ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Hideg uborkaleves

2010. március 26. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 2-3 ek liszt, 4-5 db kovászos uborka, 2-3 db friss uborka, 3-4 dl uborkalé, 2 dl tejföl vagy joghurt, 1 ek mazsola, kapor

Elkészítése:

A lisztet kevés vízzel felfőzzük. Ez a massza adja a leves sűrűségét. A főzést ezzel befejeztük.

Lassan hozzákeverjük a tejfölt, a kockára vágott kovászos és friss uborkát, beledobjuk a megmosott mazsolát, az összevágott kaprot, és felengedjük az uborkalével.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr501870238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.