ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Csirkemáj vadasan

2010. március 27. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg csirkemáj, 2 közepes fej vöröshagyma, 25 dkg levesben főtt vegyes zöldség, 2 dl tejföl, 1 ek. mustár, 1 db citrom, 1 dl fehérbor, 2 ek. liszt, 30 dkg spagetti, só, bors, cukor, 2 ek. olaj, 1 ek. margarin

Elkészítése:

A májat serpenyőben hirtelen megsütjük, és félretesszük (letakarva melegen tartjuk).

A hagymát szeletekre vágjuk, megpirítjuk és felöntjük borral. Hozzáadjuk a mustárt, és a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Végül beletesszük az áttört vegyes zöldséget, és kb. 5 percig forraljuk.

A májat közvetlenül a tálalás előtt forrósítjuk fel a mártásban.

A spagettit sós vízben kifőzzük, majd margarinban átforgatjuk.

A májszeleteket a mártással leöntve, a spagettivel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr71872615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása