Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg csirkemáj, 2 közepes fej vöröshagyma, 25 dkg levesben főtt vegyes zöldség, 2 dl tejföl, 1 ek. mustár, 1 db citrom, 1 dl fehérbor, 2 ek. liszt, 30 dkg spagetti, só, bors, cukor, 2 ek. olaj, 1 ek. margarin
Elkészítése:
A májat serpenyőben hirtelen megsütjük, és félretesszük (letakarva melegen tartjuk).
A hagymát szeletekre vágjuk, megpirítjuk és felöntjük borral. Hozzáadjuk a mustárt, és a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Végül beletesszük az áttört vegyes zöldséget, és kb. 5 percig forraljuk.
A májat közvetlenül a tálalás előtt forrósítjuk fel a mártásban.
A spagettit sós vízben kifőzzük, majd margarinban átforgatjuk.
A májszeleteket a mártással leöntve, a spagettivel tálaljuk.