Elkészítése:
Az édes langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. Közben habosra keverjük a vajat a tojássárgákkal, hozzáadjuk a lisztet, a felfuttatott élesztőt és a sót. Összegyúrjuk, és letakarva meleg helyen a duplájára kelesztjük.
A két tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot is, és addíg verjük, amíg fényes nem lesz, ekkor óvatosan beleforgatjuk a kókuszt is.
A tésztát kettévágjuk, és lisztezett deszkán először az egyik felét kerekre nyújtjuk. 5 cikkre vágjuk, szélesebbik felükre egy kevés tölteléket halmozunk, föltekerjük és kifliformára hajlítjuk.
Tetejüket megkenjük a tojással, és egy egy csíkot húzunk rá a töltelékből. Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.