Hozzávalók: 20 dkg rizs, 1 l tej, csipetnyi só, 1 kk. őrölt fahéj, 4 tojás, 6 dkg cukor, 2 alma, 2 banán, 5 dkg mazsola, 1 citrom leve, 2 ek. vaj, 4 ek. kókuszreszelék
Elkészítése:
A tejből és a rizsből, a csipetnyi só és a fahéj hozzáadásával tejberizst főzünk, majd hűlni hagyjuk.
Az almát és a banánt meghámozzuk, majd mindkettőt felkockázzuk, hozzáadjuk a megmosott mazsolát, és leöntjük a citromlével.
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukor felével, és a tejberizshez adjuk.
Egy kivajazott tűzálló tálba simítjuk a rizs felét, ráhalmozzuk a gyümölcsöket és befedjük a maradék rizzsel. Sütőben 30 percig sütjük.
Közben a tojások fehérjéből a maradék cukorral kemény habot verünk, belekeverjük a kókuszreszeléket és egyenletesen elosztjuk a rizs tetején.
Visszatesszük a sütőbe, addig, míg a hab rózsaszínűre nem sül. Melegen a legfinomabb.