ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Rakott kel (Mester Tamás - Hal a tortán)

2010. március 29. - Dyna 122

Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 6 db tojás, 2 zacskó rizs, pirított zsemlemorzsa, 1 doboz tejföl, vaj, 25 dkg sajt, só, bors, pirospaprika, ételízesítő tetszés szerint

Elkészítés:

Felrakjuk főni a felvágott keldarabokat kb. 15 percig.

Miután megfőtt, egy kivajazott tepsibe egymásra rétegelve feltesszük a kelt, a rizst, a tojást, a morzsát, a fűszerezett tejfölt, a sajtot, és ezt addig ismételjük, amíg az edény engedi. Majd a végén felrakjuk az utolsó réteg káposztát, és leöntjük tejföllel.

20 percig előmelegített sütőben sütjük, majd ráreszeljük a sajtot a tetejére, és azt 10 percig pirítjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr961879551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása