ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Újévi lencsekrémleves chorizoval (Liptai Claudia, Hal a tortán)

2010. március 30. - Dyna 122

Hozzávalók: 30 dkg lencse, babérlevél, 1-2 liter húsleves alaplé, 2-3 sárgarépa, 1 fej vöröshagyma, 2 kanál cream fresh, ízlés szerint só, bors, mustár, chorizo (spanyol kolbász)

Elkészítés:

A lencsét kuktában 8 percig főzzük, közben 4-5 babérlevelet beleteszünk.

Amíg a leves fő, megdinszteljük a hagymát és a sárgarépát.

Miután megfőtt a lencse, összeturmixoljuk a fűszerekkel és a mustárral. Majd hozzáadagoljuk a lencséhez a hagymás sárgarépát is. A turmixszal összehígítjuk, hogy krémes állagot kapjunk, majd 2 kanál cream fresh-t hozzáadunk, hogy tejszínes legyen.

Amikor kész van, akkor hozzáadjuk a szeletekre vágott kolbászt.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr401880371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása