ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Burgonyakrémleves (Szabó Zsófi, Hal a tortán)

2010. március 31. - Dyna 122

Hozzávalók: 3 dl tejszín, kevés tej, 0,5 kg burgonya, 1 egész zeller, 2 babérlevél, 1 vöröshagyma, 2-3 dl tejföl, só, bors, bacon

Elkészítés:

A burgonyát, a zellert és a hagymát megfőzzük, sózzuk, borsozzuk, majd, ha megfőtt, 90 %-ban turmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt, tejet és tejfölt.

A tetejére pirított bacont teszünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr101884308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása