ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Pestós minestrone leves

2010. április 02. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 15 dkg főtt kagylótészta, 3 nagyobb sárgarépa, 1 cukkini, 3 evőkanál olívaolaj, kevés pesto szósz, 1 fej vöröshagyma, 5 dl zöldségleves, 25 dkg konzerv fehérbab, 1 chilipaprika, 25 dkg konzerv zöldbab, 1 doboz paradicsomkonzerv, só, bors

Elkészítése:

A répát és a cukkinit felszeletelem és félreteszem.

A hagymát finomra vágom, és serpenyőben forró olajon üvegesre pirítom, hozzáadom a chilipaprikát. Aztán jöhet a megtisztított, feldarabolt répa, a lecsöpögtetett fehér- és zöldbab, az apróra vágott konzervparadicsom, majd az egészet felöntöm a forró levesalappal és sózom-borsozom.

A végén a cukkinit és a kagylótésztát is a leveshez adom, még egyszer összeforralom az egészet, majd ízlés szerint pesto szószt keverek az ételbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr471889050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása