ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Gyöngytyúk leves (Farkasházi Réka, Hal a tortán)

2010. április 03. - Dyna 122

Hozzávalók: 1 gyöngytyúk, zeller, karalábé, 4 petrezselyemgyökér, 4-5 sárgarépa, 2 egész krumpli, 1 fej vöröshagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 1 csomag zellerzöld, 1 paradicsom, majoránna, szerecsendió, gyömbér, sáfrány, 1 erőleves kocka, 2 gomba, só, levestészta

Elkészítés:

Mindent egy nagy edénybe rakunk, és felforraljuk. Fűszerezzük ízlés szerint. Utána lassú tűzön főzzük, míg a hús és a zöldségek meg nem főttek.

Kóstolgatjuk, ízesítjük ha még nem elég ízes.  Levestésztával kínáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr731891522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.