ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Füstös vajbab (Soma, Vacsoracsata)

2010. április 07. - Dyna 122

Hozzávalók: 5 fej hagyma, egy kevés teavaj a hagyma alá, 1 kg mirelit vajbab, garam masala vagy curry (arab boltokban kapható fűszerek), 30-40 dkg nagylyukú reszelőn lereszelt füstölt sajt, 3/4-ed liter sűrű típusú főzőtejszín, só, kis kanál cukor, chili

A hagymát vágjuk apró darabokra és dinszteljük üvegesre.

Öntsük rá a vajbabot, fedjük le és hagyjuk puhulni. A fűszereket szórjuk rá, így belefő az ízük.

Mikor már majdnem kész, szórjuk bele a lereszelt sajtot is, aztán a tejszínt és szószosra keverjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr11901533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.