Hozzávalók 4 személyes: 40 dkg gomba, 4 fej vöröshagyma, fél citrom, 8 dkg vaj, só, 80 dkg vékony csíkokra vágott bélszín vagy pulykahús, 2 ek. olaj, bors, 1 ek. liszt, 1 dl tejföl, 1 ek. mustár
Elkészítése:
A hagymát, a gombát és a citromot hosszában vékony szeletekre vágjuk.
Megolvasztjuk a vaj felét, és üvegesre pároljuk benne a hagymát, majd rádobjuk a gombát és a citromot. Sózzuk, és nagy lángon 10 percig pároljuk.
A húscsíkokat az olajon pirosra sütjük, sózzuk, borsozzuk, majd a gombás masszához keverjük.
A maradék olvasztott vajba keverjük a lisztet, majd folyamatosan keverve hozzáadjuk a tejfölt.
A tűzről levéve belekeverjük a mustárt, és az egészet a gombás húsra öntjük.