Hozzávalók 4 személyre: 50-60 dkg kicsontozott libamell, 10 dkg reszelt sajt (minél többféle, annál jobb), 2 ek. tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 1 ek. olaj, 2 tojás, 1 mk. currypor, késhegynyi őrölt szerecsendió, só és fehérbors
Elkészítése:
A libamellet (bőrével együtt) és a tisztított vöröshagymát húsdarálón ledaráljuk, majd a felvert tojásokkal és fűszerekkel jól összegyúrjuk.
Nagy alufóliát az olajjal bekenünk és a húsmasszát szétterítjük rajta. Rákenjük a tejföllel elkevert reszelt sajtot, meghintjük tetszés szerint kevés curryvel, majd az alufólia segítségével szorosan felcsavarjuk, a két végét kicsit benyomkodjuk. Előmelegített, forró sütőben megsütjük. A sütés végén kibontjuk a csomagot, és a hús mindkét oldalát megpirítjuk.
Melegen, hidegen egyaránt finom. Bármilyen köret és saláta illik hozzá.