ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Sajtos libamelltekercs

2010. április 16. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 50-60 dkg kicsontozott libamell, 10 dkg reszelt sajt (minél többféle, annál jobb), 2 ek. tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 1 ek. olaj, 2 tojás, 1 mk. currypor, késhegynyi őrölt szerecsendió, só és fehérbors

Elkészítése:

A libamellet (bőrével együtt) és a tisztított vöröshagymát húsdarálón ledaráljuk, majd a felvert tojásokkal és fűszerekkel jól összegyúrjuk.

Nagy alufóliát az olajjal bekenünk és a húsmasszát szétterítjük rajta. Rákenjük a tejföllel elkevert reszelt sajtot, meghintjük tetszés szerint kevés curryvel, majd az alufólia segítségével szorosan felcsavarjuk, a két végét kicsit benyomkodjuk. Előmelegített, forró sütőben megsütjük. A sütés végén kibontjuk a csomagot, és a hús mindkét oldalát megpirítjuk.

Melegen, hidegen egyaránt finom. Bármilyen köret és saláta illik hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr51926705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása