ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Sonkás hús

2010. április 16. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 4 szelet borjúhús, 4 szelet ementáli sajt, 4 szelet sonka, só, bors, 2 tojás, liszt, zsemlemorzsa, olaj, citrom
 
Elkészítése:
 
Éles késsel zsebet vágunk a borjúszeletben.  Sózzuk, borsozzuk a belsejét, majd belehelyezzük a sonkát és a sajtot.  Jól összenyomkodjuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban mindkét felét aranyszínűre sütjük. Melegen tartjuk, majd citromlével meglocsolva tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr411927005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.