Hozzávalók: 3 banán, 20 dkg keksz, 4 tojás, 3 ek. darált dió, 2 tasak csokoládé ízű pudingpor, 30 dkg cukor, 4 ek. liszt, tasak sütőpor, 8 dl tej, 2 dl tejszín
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral és a darált dióval elkevert lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 250 fokos sütőben 10 percig sütjük.
4 deci tejet felforralunk és megfőzzük benne a maradék tejjel és 20 deka cukorral kikevert pudingport.
Egy mélyebb tálban összetörjük a kekszet, belekarikázzuk a banánokat, majd összeforgatjuk a pudinggal.
A kihűlt piskótát két lapba vágjuk, megtöltjük a pudingos-banános krémmel és bevonjuk a tejszínhabbal.