ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Marcipántekercs

2010. június 01. - Dyna 122

Hozzávalók: 20 dkg marcipánmassza, 8 dkg ét tortabevonó, 2 dkg vaj, 1 tojásfehérje, porcukor

Elkészítése:

A házilag készített marcipánmasszát két részre osztjuk. A csokoládéból 3 dekányit lereszelünk és a massza egyik felébe gyúrjuk.

Mindkét "tésztát" porcukorral behintett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk. Alulra helyezzük a fehér színűt, megkenjük tojásfehérjével és ráhelyezzük a csokoládés "tésztát". Tetejét megkenjük tojásfehérjével és szorosan összetekerjük.

A maradék csokoládét felolvasztjuk, hozzáadjuk a vajat is, és bevonjuk vele a marcipántekercset.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr492047258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.