ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Szeder (faeper) lekvár

2010. június 14. - Dyna 122

Hozzávalók: szeder, cukor, tartósítószer

Elkészítése:

Ugyanúgy készül, mint a ribiszkezselé, de minden kiló áttört gyümölcsre csak 25-30 deka cukrot veszünk, és kissé hígabbra főzve, csipetnyi tartósítószert belekeverve kis üvegekbe töltjük. Lekötve szárazgőzbe rakjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr682080387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.