ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Hagymás csirkemáj hidegen

2010. június 15. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg csirkemáj, 3 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, őrölt bors, só, pirospaprika, 3 ek. zsír

Elkészítése:

Az apróra vágott hagymát és áttört fokhagymát üvegesre pirítjuk. A májat (ha van rajta) az epétől és az inaktól  szabadítsuk meg és mossuk meg. A májakat forró hagymás zsírba tesszük, és mindkét oldalukat átsütjük. Ha puhák, levesszük a tűzről, sózzuk, paprikázzuk, borsozzuk.

Egy tálon felhalmozzuk a májakat, közéjük szórjuk a hagymát, végül a meleg zsírral leöntjük. Hűtőszekrénybe tesszük, majd kenyérre kenve fogyasztjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr382083175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.