ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Narancsos cseresznyedzsem

2010. július 16. - Dyna 122

Hozzávalók: 1,5 kg cseresznye, 50 dkg hámozott narancs, 55 dkg cukor, 1 tasak dzsemkocsonyásító és -tartósító

Elkészítése:

A cseresznyét kimagozzuk, hozzáadjuk az apró kockákra vágott narancsot, a vékony csíkokra szelt narancshéjat és a cukrot. Pár percig állni hagyjuk, majd lassú tűzön állandóan kevergetve 15-20 percig főzzük. A tűzről levéve beletesszük a tartósítót, üvegekbe töltjük, és szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlní.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr892165743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.