ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Pikáns uborka

2010. július 23. - Dyna 122

Hozzávalók: 50 dkg uborka, 4 fej mogyoróhagyma, 2 hegyes paprika, 100 ml ecet, 1 ek. méz, 1 ek. szójamártás, 1 kk. szegfűbors, 1 kk. só

Elkészítése:

Az uborkát megmossuk, feldaraboljuk, a hagymát meghámozzuk és négybe vágjuk és a  paprikával együtt üvegbe tesszük.

250 ml vizet felforralunk a mézzel, ecettel, szójaszósszal, sóval és a szegfűborssal. Ha kihűlt, az uborkára öntjük. Lezárva kb. 2 hétig eltartható.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr782171029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.