ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Serpenyős zúza

2010. július 23. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg csirkezúza, 1 kg burgonya, 2 ek. lecsó, 2 fej vöröshagyma, pirospaprika, só, 2 ek. étolaj

Elkészítése:

Az olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vagy lereszelt vöröshagymát, meghintjük pirospaprikával, majd belekeverjük a megtisztított és összedarabolt zúzát. Először kevés vizet teszünk rá, majd zsírjára pirítjuk. Ezt kétszer-háromszor megismételjük. Megsózzuk, beletesszük a lecsót, 2-3 dl vízzel felöntjük, és puhára pároljuk. Ekkor tesszük hozzá a cikkekre vágott burgonyát, továbbá ízlés szerint sót és szükség szerint vizet, majd a burgonya puhulásáig takaréklángon főzzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr852170950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.