ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Harcsapaprikás kapros gnocchival (Kammerer Zoltán, Vacsoracsata)

2010. augusztus 01. - Dyna 122

Hozzávalók: afrikai harcsa, a lecsós alaphoz: paprika, paradicsom, vöröshagyma, zsír, 2 dl tejföl, 20 g liszt, fűszerpaprika, só, fokhagyma, köménymag; kapor, gnocchi

Elkészítése:

A harcsafilét megfelelően daraboljuk, sózzuk.

A hagymát finomra, a paprikát, paradicsomot apró kockára vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A zsírban a hagymát megfuttatjuk és elkészítjük a pörköltalapot, majd a halat beletesszük. Pár percnyi forralás után a tejfölből és lisztből készült habarással behabarjuk, átforraljuk és utána ízesítjük. Vigyázzunk, ne kevergessük, csak rázogatással mozgassuk, mert a szeletek összetörnek.

A gnocchit kaporral ízesítsük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr572193205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.