ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Albán hagymás kagyló

2010. augusztus 23. - Dyna 122

Hozzávalók: kagylókonzerv, vöröshagyma, konyak

Elkészítése:

A készen kapható kagylókonzerv levét leszűrjük, és az így leszűrt olaj felébe reszelt vöröshagymát pirítunk. Belehelyezzük a kagylókat, és 1/2 dl konyakot aláöntve pár percig pároljuk.

Pirítós kenyérrel, citromkarikákkal tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr802246428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.