ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Emeletes szendvics

2010. október 04. - Dyna 122

Hozzávalók: kenyér vagy rozskenyér, sonka, tejföl, sajt, vaj, gomba, főtt tojás, só, őrölt bors, ecetes uborka vagy céklasaláta

Elkészítése:

Jó vékonyra felszeletelünk közönséges kenyeret, vagy rozskenyeret, és beléből a legnagyobb pogácsaszaggatóval lapokat szúrunk ki.

Készítünk háromféle pástétomot: darált sonkát kevés tejföllel elkeverve, reszelt sajtot puha vajjal, meg kevés tejföllel kikeverve és gombakrémet (10 deka apróra vágott, párolt gombát 2 összevagdalt kemény tojással meg 10 deka vajjal kikeverve, sóval, törött borssal ízesítve).

4-4 kenyérkorongot ezzel a háromféle krémmel felváltva töltjük, tetejét vajjal vékonyan megkenjük, és ecetes uborkadarabokkal vagy cifrára vágott céklasaláta-darabokkal díszítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr392374668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása