ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Rántott virsli

2010. október 23. - Dyna 122

Hozzávalók: virsli, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj, só

Elkészítése:

A virsliknek lehúzzuk a héját, megsózzuk és lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, majd forró olajban rózsaszínűre sütjük.

Feltétnek vagy salátakörettel önállóan tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr812403163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.