Hozzávalók: virsli, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj, só
Elkészítése:
A virsliknek lehúzzuk a héját, megsózzuk és lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, majd forró olajban rózsaszínűre sütjük.
Feltétnek vagy salátakörettel önállóan tálaljuk.
Hozzávalók: virsli, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj, só
Elkészítése:
A virsliknek lehúzzuk a héját, megsózzuk és lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, majd forró olajban rózsaszínűre sütjük.
Feltétnek vagy salátakörettel önállóan tálaljuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.