ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Spárga télire

2010. október 24. - Dyna 122

Hozzávalók: spárga

Elkészítése:

A legjobban fagyasztással lehet tartósítani a spárgát. Ehhez a friss, hibátlan spárgát megtisztítjuk, és akkora darabokra vágjuk, ahogy majd télen fel akarjuk használni.

Vizet forralunk, és a feldarabolt spárgát szűrőkanálba téve, kis adagonként beleengedjük, egy percig forraljuk. (A vízbe semmiféle ízesítőt ne tegyünk!) Ezután a spárgát a vízből kiemeljük, lecsepegtetjük, sőt, papírtörölközőre terítve meg is szikkasztjuk. Ezután akkora kis műanyag zacskókba töltjük, amennyit egy alkalommal majd fel akarunk használni, és a mélyhűtő fagyasztó részébe rakjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr652403192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.