ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Kolbásszal töltött csirke

2011. január 16. - Dyna 122

Hozzávalók: csirke, lángolt kolbász

Elkészítése:

A csirkéket a töltött csirkénél szokásos módon előkészítjük. A bőrétől lehúzott lángolt kolbászt óvatosan a csirke bőre alá töltjük és a csirkét meleg sütőben - a saját kisült zsírjával állandóan locsolgatva - megsütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr452624859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.