ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Sózott paradicsompaprika

2011. március 12. - Dyna 122

Hozzávalók: paradicsompaprika, só

Elkészítése:

Szép húsos, piros színű paradicsompaprikát kicsumázunk, és megmérjük. Utána megdaráljuk, és minden kiló paprikához 25 deka sót számítva azzal alaposan összekeverjük. Kicsi üvegekbe töltjük, és lekötjük, vagy ha csavaros a teteje, rácsavarjuk. Télen ezzel sózzuk-ízesítjük a pörköltféléket és mindazokat az ételeket, amelyekbe nyáron zöldpaprika kerül.

Nemcsak ízesíti, de színezi is ételünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr242985709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása