Hozzávalók: krinolin, palacsintatészta, olaj
Elkészítése:
A bőrétől megtisztított és ujjnyi vastag karikákra vágott krinolinokat sűrű palacsintatésztába mártjuk, és forró olajban hirtelen átsütjük őket.
Főzelékekhez feltétként tálaljuk.
Hozzávalók: krinolin, palacsintatészta, olaj
Elkészítése:
A bőrétől megtisztított és ujjnyi vastag karikákra vágott krinolinokat sűrű palacsintatésztába mártjuk, és forró olajban hirtelen átsütjük őket.
Főzelékekhez feltétként tálaljuk.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.