ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Krinolin bundában

2011. április 07. - Dyna 122

Hozzávalók: krinolin, palacsintatészta, olaj

Elkészítése:

A bőrétől megtisztított és ujjnyi vastag karikákra vágott krinolinokat sűrű palacsintatésztába mártjuk, és forró olajban hirtelen átsütjük őket.

Főzelékekhez feltétként tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr73510960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása