ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Túrós zöldbab

2011. május 16. - Dyna 122

A tisztított és kis hasábokra vágott zöldbabot sós vízben félig puhára főzzük. Ezután a zöldbabot a pörkölthöz hasonlóan elkészítjük. Levétől félig lecsurgatjuk, és tűzálló edénybe töltjük. Áttört tehéntúróval befedjük, 1 dl tejföllel megkenjük, és kb. 25 percig előmelegített sütőben sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr254368526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása