ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Majorannás párizsi

2011. május 21. - Dyna 122

Hozzávalók: párizsi, tejföl, erőleveskocka, majoranna, só, vaj

Elkészítése:

A bőrétől megtisztított és kb. 2 cm vastagra vágott párizsi szeleteket kevés vajon megfuttatjuk. Tűzálló tálba helyezzük és erőleves kockából készült kevés levest öntünk alá. Majorannával meghintjük, sózzuk. Az edényt alufóliával befedjük és előmelegített sütőben pár percig pároljuk.

Tálalás előtt a levét tejföllel átforraljuk. Burgonyaropogóst adunk mellé.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr634527028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása