ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Erdész tészta

2012. február 08. - Dyna 122

Hozzávalók: csuszatészta, párizsi, füstölt szalonna, gomba, sajt, vöröshagyma, paradicsom, paprika, só, őrölt bors, pirospaprika, petrezselyemzöld, majoranna, vaj

Elkészítése:

A kis kockákra vágott füstölt szalonnát zsírjára olvasztjuk és megfonnyasztjuk benne a finomra vágott vöröshagymát. Meghintjük pirospaprikával és beleforgatjuk a pépesre vágott párizsit. Hozzáadjuk a pépesre vágott nyers gombát is. Sóval, őrölt borssal, finomra vágott petrezselyemmel, majorannával ízesítjük és állandó keverés mellett kb. 10 percig lassú tűzön pároljuk.

Közben a csuszatésztát kifőzzük és leöblítjük. Ezután eldolgozzuk a húspéppel, és egy kivajazott tűzálló üvegedénybe öntjük úgy, hogy közé paradicsom- és paprikakarikákat helyezünk. Tetejét reszelt sajttal meghintjük. Előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr494085461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása