ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Zöldborsófőzelék Update bélszínrolóval

2012. május 22. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg zöldborsó, 2 dl tejszín, Update1 só, bors, 1 kávéskanál Update1 Zero, 4 dkg Update1 Low Carb Master Mix, 1 csokor petrezselyem apróra vágva, 60 dkg bélszín vagy sovány marhahús (darált), 2 db tojás, 10 dkg Update1 mester morzsa

Elkészítése:

A zöldborsót enyhén sós, édesítőszeres vízben megfőzzük. A borsó 1/3-át kiszedjük, turmixgépben pépesítjük. Visszaöntjük a főzelékbe, ezzel is sűrítve azt. A lisztet simára keverjük a tejszínnel, ezzel habarjuk a főzeléket. Újra felforraljuk, ízlés szerint adunk hozzá sót, borsot, édesítőszert és a petrezselymet.

A bélszínrolóhoz szükségünk lesz egy gyors darabolóra (cutter), amivel a marhahúst pépesítenünk kell. Ha ez megtörtént, ízesítsük sóval és borssal, az állagát fixáljuk egy kis zsemlemorzsával, majd formáljunk belőle 1,5 cm átmérőjű rudakat (egy kis időre tegyük mélyhűtőbe), panírozzuk és forró olajban ropogósra sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr54588094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása