ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Rántott ponty

2010. január 06. - Dyna 122

Hozzávalók: ponty, liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, olaj

Elkészítése:

A megtisztított pontyot szeletekre vágjuk, megsózzuk, majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatva bundázzuk, és forró olajban kisütjük. Tartármártással tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr671980058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása