ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Savanyú burgonyafőzelék

2010. január 06. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg burgonya, só, vaj, liszt, 2-3 babérlevél, ecet, tejföl

Elkészítése:

A nyers, tisztított burgonyát fél centi vastag karikákra vágjuk, és annyi sós vízben tesszük fel főni, amennyi ellepi.

Vajból és lisztből világos rántást készítünk, kevés vízzel felengedjük, és amikor a burgonya félig megpuhult, akkor berántjuk és adunk hozzá 2-3 babérlevelet. Végül ecettel és tejföllel savanyítjuk és átforraljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr331979189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása