Hozzávalók: sertéskaraj, liszt, só, olaj
Elkészítése:
Sertésbordaszeleteket kiverünk, széleit - hogy sütéskor ne ugorjon össze - bevagdossuk, sózzuk és kevés lisztbe forgatjuk. Forró zsiradékban hirtelen megsütjük.
Hozzávalók: sertéskaraj, liszt, só, olaj
Elkészítése:
Sertésbordaszeleteket kiverünk, széleit - hogy sütéskor ne ugorjon össze - bevagdossuk, sózzuk és kevés lisztbe forgatjuk. Forró zsiradékban hirtelen megsütjük.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.