ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Tojással töltött zsemle

2010. január 30. - Dyna 122

Hozzávalók 2 személyre: 4 zsemle, 4 tojás + a bundázáshoz, 4 ek. tejföl, zsemlemorzsa, olaj, só, vaj

Elkészítése:

A zsemlék tetejét levágjuk és a belét kiszedjük. A zsemlefészkeket csak tojásban és morzsában bundázzuk, majd a rántott szelethez hasonlóan kisütjük. Ha megsült, gyengén kivajazott tűzálló üvegedénybe tesszük, és minden zsemle üres közepébe egy-egy tojást ütünk. Sózzuk, vajat morzsolunk rá, majd mindegyikre egy-egy evőkanál tejfölt teszünk. Előmelegített sütőben a tojások dermedéséig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr301964254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása