ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Tojáskrémes kelvirág

2010. február 01. - Dyna 122

Hozzávalók 2 személyre: 50 dkg kelvirág (karfiol), 2 dl tejföl, 2 tojás, sajt, só, vaj

Elkészítése:

50 dkg tisztított, mosott, rózsaira szedett kelvirágot sós vízben megfőzünk és - miután lecsurgattuk - kivajazott tűzálló üvegedénybe helyezzük.

Közben 2 dl tejfölbe 2 egész tojást ütünk, sózzuk és jól elkeverjük. A masszát a kelvirágrózsákra öntjük, és sajtot reszelünk a tetejére. Előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr342047122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása