Hozzávalók: alma, kefir vagy joghurt, dió, citromhéj
Elkészítése:
Adagonként 1 almát héjastól lereszelünk és összekeverjük 1 deci joghurttal vagy kefirrel, 1 evőkanál darált dióval és kevés citromhéjjal.
Hozzávalók: alma, kefir vagy joghurt, dió, citromhéj
Elkészítése:
Adagonként 1 almát héjastól lereszelünk és összekeverjük 1 deci joghurttal vagy kefirrel, 1 evőkanál darált dióval és kevés citromhéjjal.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.