ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Panna cotta (Liptai Claudia, Hal a tortán)

2010. március 30. - Dyna 122

Hozzávalók: 1 doboz félkész panna cotta, 1 üveg epres gyümölcsszósz, 5-6 db friss eper

Elkészítés:

A félkész krémet 70 fokon 3-4 percig csomómentesre melegítjük, majd kis pohárkákba öntjük.

6-7 órán át hűlni hagyjuk, majd a tálalásnál eperrel és a gyümölcsszósszal díszítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr181880406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása