ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Pikáns halleves zöldfűszerekkel

2010. április 02. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg ponty, 1 kávéskanál sáfrány, 2 babérlevél, 1 citrom,  1 evőkanál liszt, 1 joghurt, 10 dkg krémtúró, fél csésze sóska, fél csésze kapor, só, bors

Elkészítése:

A citromot megmossuk és héjastól félbevágjuk. A babérlevéllel és sáfránnyal együtt beletesszük 1 liter vízbe és 5 percig főzzük.

Hozzátesszük a szeletekre vágott halat és takarékon főzzük vigyázva, hogy ne essen szét. Ha megfőtt, óvatosan kivesszük és egy tálra tesszük.

A lisztet, túrót, joghurtot összekeverjük, és behabarjuk a levest.

A kaprot és a sóskát apróra vágjuk, beleszórjuk a levesbe. Visszatesszük bele a halat és így tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr431889135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása