ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Rizses zúzaragu

2010. április 02. - Dyna 122
Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg csirkezúza, 1 dl tejföl, 10 dkg rizs, mustár, liszt, 1 csomó petrezselyemzöld, só, bors, pirospaprika
 
Elkészítése:
 
A zúzákat megmossuk, 4 részre vágjuk, forró olajon nagy lángon pirosra sütjük. Megszórjuk az apróra vágott peterzselyemmel, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk.
 
A tejfölt simár keverjük a liszttel, a mustárral, és belekeverjük a puha zúza levébe.
 
A rizst sós vízben puhára pároljuk, egy tálon koszorú formába rendezzük, és a közepébe töltjük a zúzaragut.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr111889018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása