Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg csirkemell, 70 dkg burgonya, 30 dkg mirelit vegyes zöldség (borsó-kukorica-paprika-zöldbab), 3 dl tejszín, 3 evőkanál liszt, 2 dl tejföl, 3 gerezd fokhagyma, 10 dkg reszelt sajt, delikát, bors
A burgonyát meghámozzuk és 0,5 cm-es karikákra vágjuk.
A csirkemellett 1x4 cm-es csíkokra vágjuk, összekeverjük a vegyes zöldséggel, delikáttal és pici borssal.
A tepsit olajjal kikenjük, belerakjuk a krumplit, amit delikáttal ízesítünk, ráöntjük a zöldséges húst.
A tejszínbe belekeverjük a lisztet és az összenyomott fokhagymát, majd a tejfölt beleöntjük a tepsibe, azt alufóliával fedjük és 45-50 percig előmelegített sütőben 180 fokon készre sütjük.
Az utolsó 5 percben levesszük a fóliát és 10 dkg reszelt sajttal megszórjuk. Rápirítjuk a sajtot és kész.