ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Padlizsánkrém (Soma, Vacsoracsata)

2010. április 07. - Dyna 122

Hozzávalók: 2 padlizsán, 4 gerezd fokhagyma, chipotles, frissen darált bors, olívaolaj, só

A padlizsánt karikázzuk fel és extra szűz olívaolajban mindkét oldalát süssük barnára.

Ezután adjuk hozzá a többi hozzávalót. (A chipotles elhagyható, ha valaki nem szereti, mivel csak Soma tette hozzá.)

A fokhagymát reszeljük apróra vagy törjük pici darabokra, és turmixoljuk össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr51901524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása