ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Tojásos parajsaláta

2010. április 19. - Dyna 122

Hozzávalók 2 személyre: 30 dkg paraj (spenót), 5 ek. tejszín, 2 ek. mustár, 1 ek. ecet, 5 ek. olaj, só, őrölt bors, cukor, díszítéshez: főtt tojás

Elkészítése:

A parajt jól megmossuk és csíkokra vágjuk. Ezután a mustárt az ecettel, olajjal, sóval, őrölt borssal és a tejszínnel összedolgozzuk, majd cukorral ízesítjük, hogy kellemesen pikáns legyen, és beleforgatjuk a parajt.

Parajlevéllel bélelt üvegpoharakban tálaljuk, tetejére főtt tojásokat reszelünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr671934609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása