ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Túróval töltött marhafelsál

2010. április 19. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg marhafelsál, 20 dkg túró, 1 gerezd fokhagyma, 1/2-1/2 csokor kapor és petrezselyem, 0,6 dl olaj, 1 ek. mustár, 1 dl száraz fehérbor, só, bors
 
Elkészítése:
 
A marhafelsált felszeleteljük, vékonyan kiverjük, sózzuk, borssal meghintjük, kevés mustárral megkenjük.
 
A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a finomra vágott kaprot, a zúzott fokhagymát, a petrezselymet, ízesítjük sóval, borssal. Megkenjük vele a felsálszeleteket, felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük, forró olajban minden oldalát szép pirosra sütjük, majd a bort és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr581933605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása