ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Rántott karfiol

2010. április 21. - Dyna 122

Hozzávalók: karfiol, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj, só

Elkészítése:

A rózsáira szedett és jól megmosott karfiolt gyengén sós vízben megfőzzük (de nem szétfőzzük!), majd lecsepegtetjük.

A szokásos módon bundázzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és bő, forró olajban kisütjük.

Feltétként, köretként, de mártásokkal önálló ételként is tálalhatjuk.


A karfiol főzőlevét ne öntsük ki, készítsünk belőle karfiollevest.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr861939853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.