Hozzávalók a piskótához: 4 tojás, 4 ek. liszt, 4 ek. cukor, 1/2 tasak sütőpor; a krémhez: 25 dkg margarin, 15 dkg cukor, 1 tasak tejszínízű pudingpor, 6 dl tej, 25 dkg gesztenyemassza; a kekszmasszához: 25 dkg darált keksz, 2 ek. baracklekvár, 10 dkg darált dió, rum vagy rumaroma, 2 dl tej, 1 ek. kakaópor, 4 ek. cukor, 15 dkg vaj; a tetejére: 10 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
A hozzávalókból a szokásos módon piskótát sütünk.
A pudingot megfőzzük a tejben, majd ha kihűlt, kanalanként az előzőleg a cukorral habosra kevert margarinba dolgozzuk. Hozzáadjuk a gesztenyemasszát is. A krémet a kihűlt piskótára kenjük.
A kekszet összekeverjük a baracklekvárral, a darált dióval és kevés rummal. A tejet felfőzzük a kakaóval és a cukorral. Még langyosan belekeverjük a vajat és összeforgatjuk a kekszes masszával. Fólia között kinyújtjuk, és a krémre tesszük-nyomkodjuk.
A tetejét meghintjük kókuszreszelékkel, és hűtőszekrénybe tesszük.