Hozzávalók kb. 60 darabhoz: 25 dkg étcsokoládé, 12,5 dkg aszalt gyümölcs (ananász, papaja, narancshéj stb.), 12,5 dkg vaj, 20 dkg cukor, 4 tojás, 20 dkg darált mogyoró, 12,5 dkg sima liszt, 12,5 dkg graham liszt; a mázhoz: 20 dkg porcukor, 1 narancs leve
Elkészítése:
A vajat a cukorral és a tojásokkal habosra keverjük. Beledolgozzuk a lereszelt csokoládét, a mogyorót, 10 deka apró darabokra vágott gyümölcsöt, valamint a kétféle lisztet. A masszát kb. 2 cm vastagon egy sütőpapírral kibélelt nagy tepsibe simítjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Még melegen háromszögekre vágjuk, és hűlni hagyjuk.
A porcukrot simára keverjük a narancslével (sűrű massza legyen), és a háromszögekre kenjük. A tetejükre rendezzük a maradék aszalt gyümölcsöt, és hagyjuk megszáradni.