ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Ropogós hagymalabdák

2010. május 06. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 8 fej közepes vöröshagyma, 40 dkg sütni való kolbász, 3 ek. liszt; a sütéshez: olaj
 
Elkészítése:
 
A hagymákat megtisztítjuk, forrásban lévő, sós vízben 10-12 percig főzzük. Szűrőkanállal kiemeljük, és hosszában félbevágjuk. A kolbász héját lehúzzuk, húsát villával szétnyomkodjuk.
 
A hagymák belsejét kiemeljük úgy, hogy 2-3 levél megmaradjon, és a fél hagymákat a kolbászhússal megtöltjük. Két-két megtöltött fél hagymát összeillesztünk, hústűvel (vagy fogpiszkálóval) átszúrjuk, rögzítjük.
 
A hagymákat lisztben megforgatjuk, majd a felforrósított olajban 3-4 perc alatt aranysárgára sütjük. Konyhai papírkendőn lecsepegtetjük, és forrón kínáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr461978836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása